Invazie la Giurgiu: Număr uriaș de suporteri dinamoviști la meciul cu Astra!

Fanii dinamoviști anunță că vor veni în număr uriaș, peste 4.000 de oameni, în Giurgiu unde își vor juca ultima șansă la play-off.

Soarta lui Dinamo se decide sâmbătă seară, la Giurgiu, unde se va disputa un meci decisiv pentru elevii lui Miriuță și pentru antrenor însuși. Având în vedere miza, suporterii au promis că vor fi alături de echipă și la Giurgiu. Alături însemnând că vor veni într-un număr uriaș pentru România la un meci în deplasare.

„Vom fi în jur de 4.000 de «câini» la acest joc, am cerut și am primit acceptul de mai multă vreme pentru a avea toată tribuna a II-a. În mod normal, trebuia să ni se dea un sector de 600 de locuri și de restul să ne luăm bilete în diverse zone, dar a rămas toată tribuna ca să stăm grupați”, au declarat liderii suporterilor.

Între cele două cluburi a existat înțelegere și în trecut, când roș-albii au avut parte de prețuri preferențiale la bilete când a fost vorba să vină ca oaspeți la Giurgiu. Spre deosebire de tratamentul de care au avut parte cei de la FCSB, cărora li s-au pus în trecut prețuri prohibitive la bilete, 100 de lei tichetul!

„Dinamoviștii pot avea biletele solicitate, nu e nicio problemă. Prețurile nu au fost încă fixate, marți sau miercuri o vom face. Să vedem cât de importantă e partida pentru noi”, au comentat ieri oficialii Astrei. Dunărenii depindeau de rezultatul de aseară dintre Viitorul și Botoșani. Victoria „Regelui” sau remiza de la Ovidiu duc matematic Astra în play-off, caz în care Dinamo ar putea beneficia de prețuri mici la bilete.

„Sincer, mi-ar părea rău ca Dinamo să nu fie în play-off. Te simţi fotbalist cu aşa suporteri şi la noi, şi la ei! Eu chiar mi-aş dori să intre şi le urez baftă!”
Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

TRICOURILE LA LICITAȚIE

La finalul meciului, în momentul în care au venit să salute galeria, dinamoviștii și-au pus cu toții tricourile într-o cutie pusă la dispoziție de către fani. Acestea vor fi scoase la licitație pentru a sprijini pe mai departe lupta cu cancerul dusă de Dan Cucu.

Comentarii