Înscrierile la școlile de Poliție, ”pe ultima sută de metri”

Polițiștii giurgiuveni și-au propus ca obiectiv promovarea ofertei educaționale, în rândul tinerilor, precum și recrutarea pentru academia de poliție și cele două școli de poliție din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv a Inspectoratului General al Poliției Române.

Până în prezent peste 140 de tineri giurgiuveni și-au exprimat dorința de a deveni polițiști.

Amintim că Poliția Română pune la dispoziție candidaților 1.300 de locuri în cadrul Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, 300 de locuri la Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și 238 de locuri la Academia de poliție „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul București.

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituțiile de învățământ postliceale se depun până pe data de 15 iunie, a.c., iar pentru  Academia de poliție „Alexandru Ioan Cuza” până pe data de 25 mai a.c., la unitățile teritoriale de poliție de pe raza județului de domiciliu sau reședința candidatului – anunță, într-un comunicat de presă, reprezentanții IJP Giurgiu.

 

Informații suplimentare despre înscriere se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Comentarii