Incendiu cu consecințe tragice la Puieni

Un bărbat de 63 de ani din satul Puieni, comuna Prundu, a fost găsit carbonizat, luni dimineaţă, de pompierii giurgiuveni, în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa acestuia.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Puieni, comuna Prundu. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului şi în două camere. În urma acţiunilor de căutare, într-una din camere a fost găsit un bărbat în vârstă de 63 de ani, carbonizat”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie, care au deschis dosar de cercetare pentru stabilirea cauzelor cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Din primele cercetări ale pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise, respectiv aparatul de gătit cu improvizaţii, folosit pentru încălzire.

www.agerpres.ro

Comentarii