Încă o victimă a Tirurilor în cartierul Rudari!

UPDATE: Potrivit Poliţiei, vinovată de accident este victima, care a traversat neregulamentar:

„Astăzi, ora 11.50, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, DN 5 legătură către PTF Giurgiu, conducătorul unui autocamion, cetățean străin de 36 de ani, în timp ce conducea autocamionul, a accidentat mortal o femeie de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, care a traversat drumul neregulamentar fara sa se asigure.

Conducătorul auto, nu se afla sub influența alcoolului.”

Circulaţia maşinilor de tonaj greu care vin şi pleacă din Vama Giurgiu prin Cartierul Rudari este, de ani de zile, o mare problemă pentru oamenii ce locuiesc în această zonă, care nu au trotuare pe care să se deplaseze, astfel încât îşi risc viaţa zilnic, circulând pe carosabil, printe Tiruri.

Această adevărată „aventură” s-a sfârşit prost pentru o femeie de circa 63 de ani, din cartier, care a murit strivită de roţile unui Tir.

Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul prânzului, iar pompierii de la Detaşamentul Giurgiu au fost cei care au scos trupul femeii de sub roţile Tirului care a strivit-o.

Medicii de pe Ambulanţă nu au mai putut face absolut nimic, femeia fiind, deja, moartă.

Ciculaţia în zonă a fost oprită, pe ambele sensuri, câteva zeci de minute, iar Poliţia urmează să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia şi cine se face vinovat.

foto: Realitatea giurgiuveană

Comentarii