Încă o tragedie pe șosea: doi oameni au murit, în urma unui acident rutier

Un bărbat şi o femeie au decedat, în noaptea de luni spre marţi, după ce autoturismul cu care circulau pe DN 61 s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, accidentul rutier s-a produs în apropierea localităţii Letca Nouă.

„Un conducător auto de 53 de ani, din municipiul Bucureşti (…), nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată prin indicatoare, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în vegetaţia din vecinătatea acesteia. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi al unei femei de 38 de ani, din comuna Mereni, judeţul Teleorman, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului”, precizează reprezentanţii IPJ Giurgiu.

Conform sursei citate, cadavrele celor două persoane au fost transportate la morga Spitalul Judeţean Giurgiu, pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

www.agerpres.ro

Comentarii