Giurgiu: În municipiul reședință a plouat cu aproape 90 de litri pe metru pătrat, potrivit ISU

Cantitățile de precipitații căzute în Giurgiu în ultimele două zile au fost de aproximativ 90 de litri pe metru pătrat, cele mai afectate fiind municipiul reședință, unde cantitățile au fost de 89 de litri pe metru pătrat, și alte opt localități din județ, potrivit inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Emil Apostol.

”În baza datelor oferite de stațiile pluviometrice din județ, în municipiul Giurgiu cantitățile de apă din ploi cumulate pe ultimele 48 de ore au fost de 89 de litri pe metru pătrat, la Comana 84 de litri pe metru pătrat, la Călugăreni, 83,5, la Malu Spart 83,1 și la Grădinari 82, 7 litri pe metru pătrat”, se arată în raportul prezentat luni de inspectorul șef al ISU Giurgiu.

Cantități mari de apă din ploi au mai fost înregistrate și în localitățile Făcău, Mihăilești, Ogrezeni, Poienari, unde cantitățile de apă din ploi au fost cuprinse între 70 și 80 de litri pe metru pătrat.

În urma acestor ploi, pompierii giurgiuveni au intervenit pentru scoaterea apei din gospodării la Comana, în satul Remuș, și în municipiul Giurgiu unde au fost inundate vestiarele de la stadionul Dunărea.

Comentarii