Gest umanitar al polițiștilor giurgiuveni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu dau încă o dată dovadă de spirit civic şi implicare prin donarea de sânge la Centrul Judeţean de Transfuzie Giurgiu.

De cele mai multe ori îi vedem în trafic, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, siguranţa rutieră, menţinerea încrederii şi siguranţei cetăţeanului, însă ieri, au demonstrat că preţuiesc viaţa şi că fac tot posibilul să contribuie la salvarea acestui dar preţios.

Astfel, luni, 9 iulie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, conştienţi de faptul că sângele este vital în cazul unui bolnav şi că existenţa acestuia face deseori diferenţa între viaţă şi moarte, au fost la Centrul Judeţean de Transfuzie Giurgiu unde, printr-un gest umanitar, au donat sânge.

Prin acest gest poliţiştii giurgiuveni au dovedit că sunt alături de cetăţeni nu doar prin măsurile menite să le crească siguranţa, ci şi prin gesturi de suflet destinate să aducă un strop de bucurie, speranţă şi şansă la viaţă.

Comentarii