„Free Spirit Run” Ruse-Giurgiu, aproape de start

Cea de-a patra ediție a crosului transfrontalier ”Free Spirit Run” Ruse-Giurgiu se va desfășura sâmbătă, 28 septembrie 2019. Startul va fi dat din Ruse de această dată, în competiție fiind înscriși 196 de participanți din România, Bulgaria, Serbia, Kenya, Ungaria, Rusia, Italia, Japonia și Marea Britanie.

Traseul străbate toate atracțiile principale ale celor două orașe de la Dunăre. Trecerea graniței se face fără oprire pe podul lung de 2 km care face legătura între cele două maluri, circulația rutieră de pe pod fiind oprită în intervalul orar 11:00-13:00.

Fiecare participant primește câte o medalie unică de metal, câte un tricou și transport de la/către start/finish. Cei mai buni competitori femei și bărbați din clasamentul general și din clasamentul pe categorii de vârstă primesc o sumă de bani ca premiu.

Crosul transfrontalier va afecta şi circulaţia din oraş. Astfel, tronsonul de drum Vamă – șos. Pieteniei – intersecție Kaufland – șos. București – Turnul cu ceas va fi închis circulației rutiere în intervalul orar 11:30-13:00.

Comentarii