Explozie la Săbăreni. O casă – grav avariată

Locuinţa unei familii din localitatea Săbăreni a fost afectată de un incendiu după ce o butelie care alimenta centrala termică a casei a explodat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

„În noaptea de marţi spre miercuri, o familie din localitatea Săbăreni, judeţul Giurgiu, a sunat la 112 să anunţe că la locuinţa lor s-a a auzit o explozie şi a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Aceştia au constatat faptul că focul se manifesta la camera centralei, o anexă care ardea violent şi flăcările ameninţau să se extindă la restul locuinţei. Pompierii au acţionat astfel încât flăcările să nu se extindă şi, totodată, au intervenit şi pentru înlăturarea pericolului de explozie, din interiorul camerei destinate centralei termice fiind scoase trei butelii”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de ISU Giurgiu.

Au ars anexa – în întregime, materiale de construcţie, aparatură electrocasnică şi utilaje de uz gospodăresc.

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că incendiul a izbucnit de la o butelie care alimenta centrala termică şi care a explodat.

www.agerpres.ro

Comentarii