Eveniment la Băneasa, unde s-a deschis cea mai mare plantație de sparanghel din țară

Evenimentul a fost înregistrat joi, 4 aprilie, în prezența ministrului Agriculturii, Petre Daea și a ambasadorilor român în Germania și, respectiv, german în România.

Prezent la acest eveniment de marcă pentru județ, președintele Consiliului Județean, Marian Mina, notează, pe pagina sa de facebook:

”Cea mai mare plantaţie de #sparanghel din România se află în comuna Băneasa, judeţul Giurgiu. Astăzi, a avut loc inaugurarea acesteia şi sunt bucuros că am fost prezent la eveniment, alături de colegi din administraţia publică giurgiuveană, dar şi de oaspeţi de la nivel central.

Salut, astfel, prezenţa în judeţul nostru a Ambasadorului Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, a Ambasadorului României în Germania, Emil Hurezeanu, şi, desigur, a ministrului Agriculturii, Petre Daea!

Iată că judeţul Giurgiu oferă din nou un #exemplu pozitiv în acest domeniu şi sunt convins că tot mai mulţi investitori vor veni să dezvolte afaceri, nu doar în agricultură.

Noi, ca şi autorităţi publice îi sprijinim, #modernizând infrastructura şi asigurându-le #facilităţi. Îl felicit pe domnul primar al comunei Băneasa, Viorel Rotaru, pentru că a făcut acest lucru, cu brio, la Băneasa!

Felicitări şi mult succes, în continuare, şi investitorului german! Din declaraţiile sale, cea mai mare cantitate de sparanghel recoltată la Băneasa va fi comercializată în magazine din România!

#MândruCăSuntGiurgiuvean!”

Comentarii