Drogurile – tot mai prezente în Giurgiu

Dacă până acum nu s-a prea auzit de consumatori de droguri în Giurgiu, în ultimele zile încep să apară semnale legate de acest aspect.

Astfel, în doar trei zile, doi tineri şoferi au fost depistaţi în trafic, de Poliţie, conducând sub influenţa drogurilor.

Primul – cel depistat luni, pe şoseaua Bucureşti – a comis şi un accident rutier, din fericire uşor şi fără urmări grave.

La numai două zile, poliţiştii semnalau un caz asemănător:

Un tânăr giurgiuvean a fost depistat de polițiștii rutieri că a condus autoturismul pe raza municipiului Giurgiu sub influența drogurilor.

Miercuri, 29 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, un tânăr, de 30 ani,  din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier de la Politia Municipiului Giurgiu în timp ce conducea autoturismul pe Bd. 1907, din municipiul Giurgiu, sub influenta substanțelor psihoactive.

Tânărul, având o stare agitată, a creat suspiciuni polițiștilor, care l-au condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru recoltare de mostre biologice, în vederea stabilirii prezentei în organism unor substanțe psihoactive, unde rezultatul testului a fost pozitiv „OPI și THC”.

Față de persoana depistată, polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.”

Comentarii