Directorul Direcției Județene de Transport, Marius Olteanu: ”Suntem pregătiți pentru deszăpezire”

Într-un interviu recent acordat stirigiurgiu.ro directorul Direcției Județene de Transport și Control Trafic Giurgiu, Marius Olteanu a declarat că direcția pe care o conduce este pregătită pentru sezonul de iarnă, pentru zăpadă și deszăpezirea drumurilor județene pe care le are în administrare.

”Suntem aprovizionați cu sare, avem aproximativ 160 de tone de sare, 20 oameni care pot merge pe teren, iar utilajele pe care le avem în dotare sunt în bună stare de funcționare, așadar suntem pregătiți pentru sezonul de iarnă și deszăpezire”, a declarat directorul DJT Giurgiu, Marius Olteanu.

Direcția Județeană de Transport are în dotare pentru deszăpezire două autobasculante, un unimog dotat cu lamă și freză, încă o autobasculantă 6×4 echipată cu plug de zăpadă și răspânditor pe care se mai poate monta freză de zăpadă și un autogreder. Pentru a face față cu bine sezonului de iarnă și a acoperi necesarul de utilaje vor mai fi închiriate și alte mașini, cel mai probabil autobasculante sau tractoare.

Direcția Judeteană de Transport are în administrare Baza 1 Sud ce însumează aproximativ 150 de kilometri de drum județean în zona comunelor Toporu, Răsuceni, Izvoarele, Putineiu, Gogoșari, Gostinu, mai exact drumurile județene 503A, 503, 504, 504A, 505, 506A și 507. Celelalte drumuri județene sunt în administrarea Consiliului Județean Giurgiu care se va ocupa de deszăpezirea lor.

Anul trecut ne amintim că întregul proces de deszăpezire a decurs excelent în întreg județul Giurgiu nefiind probleme cu drumurile blocate din pricina zăpezii așa cum s-a întâmplat în alte zone din țară, ceea ce înseamnă că autoritățile și-au făcut datoria și nu au fost luate prin surprindere.

Comentarii