Direcția Județeană de Transporturi – dotări de circa 2 milioane de euro, printr-un proiect al Consiliului Județean

Pentru că a înțeles necesitatea și stringența problemei dotării Direcției Județene de Transporturi, conducerea Consiliului Județean, împreună cu echipa de proiecte din cadrul instituției, a depus și câștigat un proiect cu finanțare europeană, în parteneriat cu vecinii de peste Dunăre.

Prin acest proiect, Direcția Județeană de Transporturi va fi dotată cu echipamente pentru reparații și lucrări curente și periodice de mentenanță pe drumurile județene, echipamente a căror valoare se ridică la circa 1,8 milioane Euro. Printre acestea se numără autogreder, freză și finisor asfalt, autobasculate cu echipament pentru deszăpezire sau mașini dotate cu cântare.

Despre acest proiect a vorbit, în conferința de presă de joi, președintele Marian Mina, care a sintetizat astfel necesitatea dotării Direcției de Transporturi: ”Pentru noi este foarte important acest proiect. Eu îmi doresc să reuşim să facem economii suficiente prin asigurarea unor activităţi de către DJT. Adică, de la deszăpezire, întreţinere drumuri, plombări, reparaţii şi aşa mai departe. De ce să plătim bani unor firme când ne putem gospodări singuri?”

Comentarii