Direcția Județeană de Transporturi continuă lucrările pe drumurile județene din administrare

Vremea neobișnuit de frumoasă pentru această perioadă este un atu în plus pentru Direcția Județeană de Transporturi, ai cărei angajați continuă lucrările pe drumurile din administare.

Potrivit directorului instituției, ing. Marius Olteanu, în această perioadă, s-au executat lucrări de întreținere pe DJ 503 A – sectoarele ce nu au intrat în reabilitare – și DJ 505.

Alte echipe lucrează la tăierea arborilor de pe marginea DJ 503, în timp ce pe DJ 412, sectorul dintre Colibași și Vărăști – 1,4 km și  DJ 505 -7,8 km se toarnă covor asflatic, în cadrul programului de întreținerea multianuală, urmând ca, la finalizarea lucrărilor, să fie trasate și marcajele rutiere.

În paralel, se lucrează la trasarea mai multor treceri de pietoni, la solicitarea primăriilor.

Deși vremea este frumoasă, conducerea Direcției de Transporturi nu uită că vine iarna, așa că a început, deja pregătirile pentru deszăpezire. Astfel, se lucrează la achiziționarea soluției de clorură de calciu – pentru care Direcția are în dotare instalația de pregătire – și a cantităților de sare și nisip necesare deszăpezirii în iarna ce urmează, ne-a mai declarat directorul Direcției Transporturi, ing. Marius Olteanu.

 

Comentarii