Direcția Județeană de Transporturi continuă lucrările pe drumurile din județ

Vremea frumoasă ”ține” cu angajații Direcției Județene de Transporturi, care, în această perioadă, lucrează intens pe drumurile județene.

Potrivit directorului instituției, Marius Olteanu,  s-au efectuat lucrări de întreținere curentă (plombări) pe drumurile județene 601 și 611, dar și pe DJ 401A, între Bolintin și Autostrada A1.

De asemenea, s-a finalizat turnarea covorului asfaltic pe DJ 411 – digul de la Comana – unde au fost trasate și marcajele rutiere.

Acum, echipele Direcției acționează pe DJ 401, la Herești, unde realizează lucrări de întreținere curentă, urmând, în program, lucrări pe DJ 602 și DJ 401A.

Lucrări de întreținere se vor realiza, în perioada următoare, și pe DJ 503 A – Giurgiu-Cucuruzu, dar și pe DJ 505 – Chiriacu-Valea Bujorului.

În paralel, începe realizarea marcajelor rutiere pe DJ 601 – Mîrșa-Roata-Crevedia Mare și pe DJ 611 – Roata-Cartojani.

În colaborare cu Poliția Rutieră – și la solicitarea acesteia – se fac și diverse semnalizări rutiere, acolo unde polițiștii consideră necesar, un exemplu recent fiind cel de la Săbăreni.

Și tot în această perioadă – mai spune directorul Marius Olteanu – continuă tăierea arborilor bătrâni de pe marginea drumurilor județene, arbori evaluați în cursul anului trecut. Astfel de lucrări se execută pe drumurile județene 411, 507 și 601, urmând o nouă evaluare, pentru a stabili programul de tăieri pentru anul viitor.

Comentarii