Din nou, invitaţie la teatru

Ca de obicei, la început de săptămână, reprezentanţii Teatrului „Tudor Vianu” anunţă programul spectacolelor din perioada 19-25 februarie:

Marți, 20 februarie, Sala Mică, ora 19,00 – „CRIMA DIN ORIENT EXPRES”

Joi, 22 februarie, Sala Mică, ora 19,00 – „ZEUL MĂCELULUI”

Vineri, 23 februarie, Sala Mare, ora 11,00 – Teatrul „Alexandru Davila” Pitești – „VRĂJITORUL DIN OZ” (spectacol pentru copii)

Vineri, 23 februarie, Sala Mare, ora 19,00 – Teatrul „Alexandru Davila” Pitești – Secția Revistă; cu Vasile Muraru și Valentina Fătu

Şi tot actorii teatrului giurgiuvean sunt cei care fac – pe pagina de facebook – o „avanpremieră” a piesei de marţi:

„Hercule Poirot, detectivul belgian întâlnit în romanele scriitoarei Agatha Christie, s-a transformat, aș putea spune flagrant în detectivul giurgiuvean Vlad Bînzoiu. De data aceasta un detectiv puțin mai altfel decât cel pe care îl cunoașteți din romanele scriitoarei.

Un personaj parodic, ușor isteț – repet -ușor, care se bazează mai mult pe intuiție decât pe logică. Hercule Poirot, detectivul giurgiuvean, un personaj expansiv, care are capacitatea, să zicem, de a-si împărtăşi spontan și deschis sentimentele și impresiile, dar mai ales impresiile, printr-un mod vioi și exuberant, poate mult prea exuberant pentru restul pasagerilor din trenul Orient Express.

În încheiere doar atât vă spun : ” Eu sunt Hercule Poirot, detectiv de talie mondiala”

(Vlad Bînzoiu – Hercule Poirot pentru dumneavoastră, mâine, 20 februarie, de la ora 19, într-o parodie spumoasă: CRIMA DIN ORIENT EXPRESS, după Agatha Christie, regia Felix Crainicu)”

Comentarii