Din 7 martie, avem, din nou, subprefect la Giurgiu

Secretarul de stat în cadrul MAI Adrian Petcu a fost prezent joi, la Giurgiu, la învestirea în funcţie a subprefectului judeţului Giurgiu, Gogu Moţan.

„Având în vedere faptul că postul de subprefect este vacant de şapte luni, o să dau citire Hotărârii de Guvern privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Giurgiu de către Gogu Moţan, hotărâre semnată de premierul României, Viorica Dăncilă”, a declarat Adrian Petcu.

Gogu Moţan, fost director al Cancelariei Prefectului Judeţului Giurgiu, în vârstă de 59 de ani, a depus jurământul de credinţă în prezenţa prefectului judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru, a preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a primarilor din judeţ şi a şefilor serviciilor deconcentrate.

„Vreau să mulţumesc în primul rând primarilor care m-au susţinut pentru această funcţie, care m-au propus pentru această funcţie şi le promit că îi voi ajuta să îşi desfăşoare activitatea, trebuie să ne gândim că trebuie să fim o echipă în slujba cetăţeanului”, a declarat Gogu Moţan.

El a mulţumit şi parlamentarilor de Giurgiu pentru susţinere şi a promis că va avea o bună colaborare cu mass-media.

„Domnule subprefect vă felicit, sunt bucuroasă pentru faptul că din momentul de faţă o să facem o echipă împreună, este un moment mult aşteptat, am avut o problemă cu semnarea titlurilor de proprietate şi despre colaborarea viitoare sunt ferm convinsă că o să fie excelentă, experienţa dumneavoastră profesională este un real câştig pentru Instituţia Prefectului”, a declarat prefectul judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru.

Şi primarul comunei Ghimpaţi şi lider al primarilor din judeţ, Constantin Cărăpănceanu, a adăugat faptul că desemnarea lui Gogu Moţan ca subprefect este una „foarte bună şi şi-a exprimat speranţa că acesta va face o echipă bună cu primarii din teritoriu, mai ales că numirea a fost făcută la propunerea acestora”.

„Mă bucur că în sfârşit se echilibrează raportul de forţe în Prefectura Giurgiu, multă vreme aici domnii au fost un pic discriminaţi pentru că erau în funcţie două doamne ca prefect şi subprefect, era momentul ca echipa să fie completă, ne aşteaptă un an greu cu două runde de alegeri importante urmat de un nou an cu alegeri foarte importante. Cred că vor face o echipă puternică”, a încheiat deputatul PSD de Giurgiu Elena Dinu.

www.agerpres.ro

Comentarii