Date oficiale: aproape 34.000 de elevi au început anul școlar în județul Giurgiu

Conform datelor Inspectoratului Școlar Giurgiu, în noul an școlar 2020-2021, în unitățile de învățământ din județ s-au înscris 33.804 elevi, iar în prima zi de școală, nu a fost semnalată existența vreunui caz deosebit în rândul elevilor sau al cadrelor didactice, cum ar fi prezentarea de stare febrilă ori de alte simptome.

În prezent, există 11 cadre didactice și 4 elevi aflați în carantină, pentru că au fost contacți direcți cu persoane confirmate pozitiv.

Potrivit reprezentanților ISJ, la ora actuală, la nivelul județului Giurgiu, o parte dintre tablete au fost achiziționate prin Consiliile Locale, altele sunt în curs de achiziționare, urmează să achiziționeze și Inspectoratul Școlar Județean, astfel încât până la sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie – să existe tablete în toate unitățile de învățământ din județul Giurgiu.

În ceea ce privește manualele, se așteaptă comanda pentru elevii claselor a-VIII-a și tot prin comandă va fi completat excedentul de manuale pentru celelalte clase.

 

Comentarii