”Danubius”, la aniversare: 16 ani de funcționare a Euroregiunii Giurgiu-Ruse

Ședința Euroregiunii ”Danubius”, de joi, 12 aprilie, a fost una aniversară, organismul ”împlinind” 16 ani de funcționare.

După întâlnirea de la Comana, președintele CJ, Marian Mina, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook:

”Nu se poate vorbi despre județul Giurgiu și districtul Ruse fără a fi menţionată Asociația „Euroregiunea Danubius”. Astăzi, am sărbătorit, la Comana, alături de prietenii bulgari, 16 ani de când a fost înfiinţată această organizaţie.

În calitate de preşedinte al „Euroregiunii Danubius” m-am adresat membrilor acesteia şi am reamintit faptul că, de-a lungul vremii, au fost înregistrate rezultate remarcabile, cooperarea noastră reprezentând un model de bună practică pe întreaga graniță româno-bulgară.

În acești 16 ani au fost derulate numeroase proiecte comune, întâlniri, și au fost depuse eforturi susținute de către cele două administrații, Consiliul Judeţean Giurgiu, respectiv Prefectura Ruse.

O adevărată punte de legătură, Asociația „Euroregiunea Danubius” este locul de întâlnire pentru orice viitori parteneri din regiunea noastră, pentru întâlniri la nivel înalt atunci când este nevoie de decizii comune și schimburi de experiență.

Le mulțumesc fiecăruia dintre partenerii prezenți sau viitori ai Consiliului Județean Giurgiu pentru sprijin și îi felicit deopotrivă, pentru că împreună avem atâtea realizări!”

Comentarii