Dan Rusu: Un primar de 10 născut pe 10 – La mulți ani fericiți

Un primar de 10 născut pe 10. Un om pentru care cuvântul său este lege, care-și respectă promisiunile. Se spune despre oamenii născuți pe 10 că satisfacția lucrului bine făcut are o mare importanță pentru ei alături de stilul și tehnica de a comunica.

Unul dintre cei mai tineri și mai eficienți primari din județul Giurgiu își serbează astăzi ziua de naștere.

Primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, este născut chiar pe 10 August, număr care-i poartă noroc, și astăzi își sărbătorește ziua de naștere prilej cu care redacția Stiri Giurgiu îi urează „La mulți ani fericiți și să realizați tot ceea ce v-ați propus atât în plan profesional cât și personal”.

Și pentru că persoanele născute pe 10 August adoră să îi facă pe cei din jur să se simtă bine și să-i ajute, chiar cu o zi înainte de ziua sa de naștere primarul Dan Rusu a oferit cetățenilor din Adunații Copăceni o veste extraordinară dovedind astfel încă o dată că dacă ești perseverent și faci tot ce depinde de tine până la urmă câștigi.

Primarul Dan Rusu a reușit să obțină banii necesari pentru reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Adunații Copăceni pentru a fi adus la standarde ridicate de funcționalitate. Clădirea datează de la începutul anilor ’50.

La mulți ani, domnule primar, Dan Rusu!

Redacția Stiri Giurgiu

Comentarii