A.D.I – urile din judeţ se extind

Comuna Roata de Jos a aderat la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Iluminat Public Eficient”, consilierii judeţeni giurgiuveni votând, marţi, în şedinţa extraordinară, un proiect de hotărâre în acest sens – anunţă reprezentanţii instituţiei, pe pagina oficială.

Potrivit expunerii de motive a proiectului menţionat, prin Hotărârea 173 din 28 iulie 2010 a CJ Giurgiu, a fost aprobată asocierea judeţului Giurgiu cu mai multe unităţi adminstrativ-teritoriale giurgiuvene în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Iluminat Public Eficient”.

Prin HCL 68 din 27 octombrie 2017, Consiliul Local al comunei Roata de Jos a aprobat aderarea acesteia la Asociaţie.

„Ţinând cont de prevederile Statutului Asociaţiei, în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor, reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale membre votează aderarea noilor membri doar în baza unui mandat special. Prin urmare, este necesară aprobarea aderării comunei Roata de Jos, precum şi mandatarea domnului Creţu Gabriel- reprezentantul judeţului Giurgiu în AG a ADI Iluminat Public Eficient, pentru a vota în cadrul Adunării în sensul aprobării aderării comunei Roata de Jos şi pentru a semna actele adiţionale la Statutul şi Actul Constitutiv al Asociaţiei”, este precizat în expunerea de motive menţionată.

Comentarii