Consiliul Județean sprijină, în continuare, dotarea ISU Giurgiu

O targă electrică, ce are o capacitate de 300 de kilograme – extrem de utilă pompierilor, în intervențiile la persoanele supraponderale – a ajuns în dotarea ISU Giurgiu, ca rezultat al unui proiect al Consiliului Județean.

Este cea mai recentă achiziție ce ajunge la ISU, în urma proiectelor Consiliului Județean, instituție care, în ultimii ani, a fost extrem de preocupată de dotarea salvatorilor giurgiuveni, poiectele depuse și câștigate de CJ, aducând dotări importante pompierilor de la ISU.

Despre aceată achiziție, reprezentanții ISU anunță:

”Tocmai pentru că ne dorim să vă fim aproape ori de câte ori aveți nevoie de noi, încercăm să ne perfecționăm continuu și să facem tot posibilul pentru a achiziționa apărătură nouă, performantă care să ofere siguranță și care să ne simplifice munca.

Targa electrică pentru transportul persoanelor supraponderale a fost achiziționată într-un proiect, cu ajutorul Unității Primiri Urgențe Giurgiu și Consiliului Județean Giurgiu.

Această targă are o capacitate de încărcare de 300 de kg și, cu siguranță, va fi un real ajutor pompierilor giurgiuveni”.

Comentarii