Consiliul Judeţean continuă lucrările. Curtea Spitalului Judeţean şi drumurile judeţene – şantiere

Într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele CJ, Marian Mina a declarat că, în această perioadă, se lucrează la amenajarea curţii Spitalului Judeţean.

“Este vorba despre o lucrare amplă, care acum este în plină desfăşurare, o lucrare începută de PNL în 2011 şi lăsată de izbelişte timp de cinci ani.  A fost nevoie de rezilierea contractului inţial, după care lucrarea a fost scoasă din nou la licitaţie. Acum, curtea este amenajată la standarde europene, cu parcări, alei asflatate şi marcate. Urmează modernizarea iluminatului public, dar şi amenajarea unor zone verzi şi a parcului din  incintă”, a declarat Marina Mina.

Acesta a mai precizat că, tot în această perioadă, încep lucrările de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 412A, pe tronsonul Adunaţii Copăceni-Mihăileşti.

“În acest context, aş vrea să îl rog pe domnul primar de la Mihăileşti să nu se mai împăuneze cu munca altora, pentru că nu are niciun merit! Lucrarea este realizată în cadrul unui proiect european, derulat de Consiliul Judeţean Giurgiu. Nu numai că domnul primar Dobre nu are niciun merit, dar ne-a mai şi întârziat cu unele avize”, spune preşedintele Mina.

Tot la capitolul “lucrări pe drumuri judeţene”, preşedintele Mina a mai menţionat începerea lucrărilor pe DJ 506, la Toporu, precum şi derularea procedurii de achiziţii – tot pe fonduri europene – pentru lucrări pe DJ 503.

Comentarii