Cine sunt noii membri ai Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism?

Stabilirea componenței Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism de pe lângă Consiliul Județean Giurgiu a fost unul din proiectele de hotărâre înscris pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJ de vineri, 20 noiembrie.

Consilierii au decis că această comisie va fi condusă de Elisabeta Mihalcea, (vicepreședinte CJ) – ca președinte, care va fi secondată de vicepreședintele Daniel Popescu (Serviciul Urbanism CJ), funcția de secretar al comisiei fiind ocupată de Mirela Miulescu (Serviciul Urbanism CJ).

Comisia are 13 membri, reprezentând mai multe instituții: Direcția pentru Agricultură, Oficiul pentru Cadastru, ISU, Direcția de Sănătate Publică, Direcția de Cultură, Serviciul de Telecomunicații Speciale, E-Distribuție Muntenia, Direcția Silvică, Agenția pentru Protecția Mediului, Telekom România, Consiliul Județean precum și doi arhitecți: Ana Negulescu și Viorel Mărculescu.

Odată cu aprobarea componenței Comisiei, a fost aprobat și Regulamentul de organizare și funcționare a acestui organism.

Comentarii