Cea mai scumpă casă de vânzare din județul Giurgiu la Mihăilești: 300.000 euro!! La polul opus cea mai ieftină casă la Singureni 15.500 euro

E cea mai scumpă casă de vânzare în județul Giurgiu, dar rămâi uimit să vezi unde se află. Costă aproape 300.000 de euro!!

Cea mai scumpă casă de vânzare în Giurgiu poate fi achiziționată pentru suma de 295.000 de euro. Poate te-ai aștepta ca aceasta să se afle în reședința de județ, dar proprietatea se găsește într-un mic orășel aflat la 24 de kilometri de București, respectiv în Mihăilești.

Vila cu 4 camere are o curte de 2.500 de mp și este orientată spre Lacul Mihăilești, motiv pentru care în grădină ai și un debarcader.

Cea mai scumpă casă de vânzare în Giurgiu a fost construită în 2010 și are un singur etaj. Aceasta cuprinde o pivniță și se vinde complet mobilată și utilată cu aragaz, cuptor cu microunde, cafetieră, frigider, hotă, mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase și robot de bucătărie.

Cea mai scumpă casă de vânzare în orașul Giurgiu are 7 camere, dar se vinde mai ieftin, respectiv cu 130.000 de euro.

Casa boierească, veche din 1927, aflată în zona centrală a orașului, dispune și de o curte de aproape 640 de mp.Aceasta se vinde parțial mobilată și dotată cu centrală proprie, dar și cu sobă.

Cum arată cele mai ieftine case de vânzare în Giurgiu

Cea mai ieftină casă de vânzare în județul Giurgiu se află în comuna Singureni.

Este vorba despre o casă bătrânească cu 4 camere, veche din 1962, care se vinde cu 15.500 de euro.

Cea mai ieftină casă de vânzare în orașul Giurgiu poate fi cumpărată cu 28.000 de euro și are 5 camere. 

 

Comentarii