Ce spune Poliţia despre accidentul de la Călugăreni

Un conducător auto, a produs un accident de circulaţie pe Drumul Naţional 5, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, soldat cu rănirea a trei persoane.

Duminică, 11 martie a.c., in jurul orei 19.15, un bărbat de 38 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, pe Drumul Naţional 5, în localitatea Călugăreni, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu autoturism marca Dacia Lodgi condus de o femeie de 31 de ani, din localitatea Malu, judeţul Giurgiu, care circula regulamentar în faţa sa.

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane, ocupante ale autoturismului Dacia Lodgi, dintre care doi minori de 3 şi 9 ani, care au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii