Ca în fiecare an, orașul a fost ”inundat” cu flori, de Mărțișor

Primii care au ieșit în stradă pentru a oferi flori femeilor au fost, ca de obicei, polițiștii, care au ”amendat” șoferițele găsite în trafic:

Poliția giurgiuveană continuă și anul acesta seria acțiunilor de sancționare cu felicitări a participantelor la trafic, de oferire de flori, mărțișoare ori materiale utile cu sfaturi bine de știut. În trafic, doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu urările polițiștilor.

În fiecare an, polițiștii giurgiuveni de la Serviciul Rutier, împreuna cu polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au oferit flori, felicitări și mărțișoare, doamnelor și domnișoarelor.

La semnalul polițiștilor de la rutieră, prima reacție a conducătoarelor auto a fost să prezinte documentele, însă polițiștii au reușit să le facă să surâdă în momentul în care le-au spus: „V-am oprit pentru a vă dărui flori și felicitări cu prilejul zilei de 1 Martie” și să vă urăm „Drum bun, fără evenimente rutiere!”.

Gestul polițiștilor le-a surprins plăcut pe doamnele și domnișoarele care au manifestat apreciere și simpatie față de atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.

Echipa managerială urează doamnelor şi domnișoarelor din județul Giurgiu „O primăvară minunată plină de bucurii şi realizări deosebite alături de cei dragi ! ”

Nici reprezentanții partidelor politice nu au uitat de ziua de 1 Martie, așa că au ieșit – și ei – pe străzile orașului, oferid flori doamnelor și domnișoarelor întâlnite.

Printre cei ce au făcut astfel de gesturi astăzi s-au aflat și tinerii social-democrați giurgiuveni, care i-au avut alături pe primarul Nicolae Barbu și președintele Consiliului Județean, Marian Mina.

Acesta a postat un scurt mesaj pe pagina sa de facebook:

”Astăzi, de 1 #Martie, împreună cu primarul Nicolae Barbu şi cu tinerii social-democraţi giurgiuveni, am oferit flori doamnelor şi domnişoarelor pe care le-am întâlnit în Piaţa Centrală şi ne-a făcut plăcere să le aducem un zâmbet pe buze, într-o zi specială!

Tuturor femeilor din municipiu, din judeţ, de pretutindeni, le urez La Mulţi Ani, de #Mărţişor, şi fericire în fiecare zi!

#FemeiaEstePrimăvaraNoastră!”

 

Comentarii