Bombă pe scena politică locală: MARIAN MĂROIU – anunţat, oficial, candidat la Primăria Giurgiu din partea PSD!

O conferinţă de presă ad-hoc organizată sâmbătă a lansat „bomba” politică a momentului, pe plan local: Marian Măroiu a revenit în PSD şi este candidatul partidului la funcţia de primar al municipiului!

Măroiu nu a venit singur, ci însoţit de întreaga organizaţie municipală PNL, iar acum este – pe lângă candidatul oficial al PSD la funcţia de primar al municipiului – şi preşedintele interimar al Organizaţiei municipale PSD.

Într-o scurtă declaraţie, Măroiu a precizat că revine în PSD la 10 ani după excluderea sa din acest patid  şi că speră că va face o figură frumoasă în apropiatele alegeri locale.

„Am informaţii direct de la giurgiuveni, din teren, iar mulţi au considerat că e bine să candidez din partea PSD, fiind singurul partid care se gândeşte cu adevărat la oameni – pensionari, tineri, şomeri .

Trebuie să avem o administraţie care să dezvolte economic acest oraş, care, la acest moment, este la pământ şi voi face tot ce-mi stă în putinţă să fac din Gurgiu un oraş care să-şi ţină tinerii acasă, nu să-i gonească pe alte meleaguri!”, a declarat Măroiu.

El a mai precizat că întreaga organizaţie municipală PNL l-a urmat în PSD, „convinşi fiind că PSD este partidul care ne reprezintă la ora actuală!”

Comentarii