Biblioteca și… teatrul de păpuși!

Luni, 25.02.2019, la Secția de împrumut pentru copii a Bibliotecii Județene „I.A.Bassarabescu” Giurgiu, din Strada Ștefan cel Mare, Nr.14, a avut loc lansarea proiectului „Teatrul de păpuși la bibliotecă”.

În cadrul acestui proiect, partenerii noștri de la Palatul Copiilor Giurgiu, regizorul Florin Antoniu și actrița Georgeta Antoniu, au pus în scenă poveștile scrise de Ion Creangă: „Capra cu trei iezi” și „Prostia omenească”.

Am avut ca invitați pe managerul Bibliotecii Județene, doamna Daniela Bardan, domnul senator Cristian Marciu și elevii Școlii Gimnaziale „Apostol Arsache” din comuna Vedea, județul Giurgiu, însoțiți de domnul profesor Sorin Meclea și doamna bibliotecară Mariana Craiciu.

Copiii au fost invitați să se înscrie la cercurile de teatru de la Palatul Copiilor, s-au spus câteva cuvinte despre teatrul de păpuși și s-a făcut un joc de teatru după povestea „Capra cu trei iezi”, în care au fost implicați și elevii participanți.

Biblioteca Județeană s-a dovedit a fi o gazdă primitoare atât pentru păpușile mânuite, cât și pentru copiii școlii.

BIBLIOTECA NE UNEȘTE! – este mesajul postat pe pagina oficială a Bibliotecii Județene de către reprezentanții insituției.

Comentarii