Bani europeni pentru pregătirea angajaților Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss România, companie de transport și logistică, investește aproape 2 milioane de lei în pregătirea angajaților, jumătate din sumă fiind obținută prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

„Prin acest proiect vom oferi acces la o succesiune de programe de formare profesională continuă, în vederea îmbunătățirii nivelului de cunoștințe al angajaților noștri, oferindu-le totodată și oportunitatea de a se pregăti pentru un nivel profesional superior. Colegi din departamente precum Logistică, Transport, Operare Date, Vânzări etc., vor participa la diferite cursuri, pe teme precum competențe sociale și civice, competențe digitale, îmbunătățire procese și altele”, susține Viorel Leca, directorul general Gebrüder Weiss România.

Proiectul Gebrüder Weiss România este implementat încă din luna august și se întinde până la începutul anului 2021. Grupul țintă este format din 177 de angajați din toată țara, mai ales din județele în care Gebrüder Weiss are puncte de lucru. Este vorba despre Brașov, Sibiu, Bacău, Cluj, Giurgiu, Constanța, Dolj, Arad.

Comentarii