Autoritățile confirmă: coronavirus la Ambulanță și Inspectoratul Școlar

”Referitor la cazul confirmat pozitiv din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Giurgiu, ancheta epidemiologica a identificat un numar de 6 contacti apropiati, Cazul confirmat pozitiv este internat intr-o unitate sanitara din judet, iar contactii apropiati sunt carantinati la domiciliu 14 zile de la data ultimului contact.

In ceea ce priveste cazul confirmat ( ambulantier) din cadrul Serviciul de Ambulanta Judetean Giurgiu, s-a identificat un numar de 3 contacti apropiati ( membrii familiei).

Ancheta epidemiologica din cadrul SAJ Giurgiu se afla in desfasurare, rezultatele anchetei urmand sa fie comunicate dupa finalizarea acesteia.

Director Executiv Adj.

Dr. Ciobanu George

La scurt timp după emiterea acestui comunicat de presă, DSP a revenit cu o nouă informare, conform căreia, în cazul ambulanțierului, au fost identificați încă 16 contacți apropiați din cadrul SAJ Giurgiu:

”DSP Giurgiu așteaptă în prezent rezultatele testelor. In funcție de acestea, se va face o analiză și se vor lua deciziile/măsurile în consecință, care vor fi comunicate inclusiv presei”

Comentarii