Asfalt și pe drumul judeţean ce leagă comuna Floreşti-Stoeneşti de oraşul Bolintin Vale

#FapteNuVorbe!

Am fost obișnuiți cu politicieni care doar promit și nu se țin de cuvânt astfel încât oamenii și-au pierdut încrederea în cuvântul oamenilor politici sau al celor din administrația locală. Însă iată că sunt și excepții, președintele CJ Giurgiu Marian Mina fiind un astfel de exemplu care demonstrează (prin fapte concrete) celor care l-au ales că a venit momentul ca lucrurile să se schimbe în România și în județul Giurgiu, iar alegătorii să fie tratați de politicieni și șefii din administrația locală cu respect și treaba bine făcută.

”Aşa cum am promis, într-o recentă şedinţă a Consiliului Judeţean Giurgiu, #asfaltăm şi DJ 401 A! Este vorba despre drumul judeţean ce leagă comuna Floreşti- Stoeneşti- Palanca- de oraşul Bolintin Vale.

Sunt investiţii mult aşteptate de giurgiuvenii din aceste unităţi administrativ-teritoriale şi nu numai! Lucrările sunt #finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II”, a declarat recent președintele Consiliului Județean Marian Mina demonstrând prin fapte celor care l-au ales că își respectă cuvântul. Deci se poate!

Comentarii