Arestat după ce şi-a ucis iubita în bătaie

Polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări față de un bărbat bănuit că i-a aplicat concubinei mai multe lovituri în urma cărora aceasta a decedat.

Astfel, la data de 28.08.2019, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, concubina acestuia, o femeie de 47 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, a decedat la locuința bărbatului, situată în comuna Prundu, județul Giurgiu.

Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări și a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidențiate mai multe urme de violență.

La data de 30.08.2019 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanță reținerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Astăzi, 31 august a.c., persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Comentarii