APM reia, de luni, activitatea cu publicul. În ce condiții?

Directorul executiv al APM Giurgiu, Ioana Popescu, a declarat vineri presei că de luni, 18 mai, instituţia îşi va relua activitatea cu publicul iar accesul în instituţiei va fi permis doar după triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii corporale, care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius.

„Având în vedere starea de alertă instituită la nivel naţional pentru perioada 15 mai-15 iunie 2020, începând de luni, 18 mai, programul de lucru cu publicul la APM Giurgiu se va desfăşura de luni până joi în intervalul orar 9,00- 13,00, iar accesul în instituţie va fi permis pentru câte o singură persoană care va purta în mod obligatoriu mască de protecţie şi mănuşi. Totodată, la punctul de acces în incinta instituţiei se va efectua triajul epidemiologic constând în controlul temperaturii vizitatorilor şi nu va fi permis accesul persoanelor a căror temperatură corporală măsurată la intrarea în incintă depăşeşte 37,3 grade Celsius”, a declarat Ioana Popescu.

Pentru a evita aglomerarea cauzată de timpii de aşteptare până la intrarea în instituţie cetăţenii vor fi îndrumaţi în continuare să depună documentaţia necesară online sau prin serviciul de poştă ori curierat.

De la instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României în data de 16 martie, APM Giurgiu a suspendat activitatea cu publicul, documentaţia pentru obţinerea anumitor avize fiind primită doar on-line.

www.agerpres.ro

Comentarii