Accident mortal pe A1: şapte victime, din care una decedată

O femeie în vârstă de 43 de ani a decedat şi alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe A 1, la kilometrul 23, pe sensul de mers către Piteşti, informează joi ISU Giurgiu.

Una dintre persoanele rănite, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost preluată de SMURD Bucureşti în stare de inconştienţă, ea suferind traumatisme severe în urma accidentului.

„În urma impactului între un microbuz şi o dubă pe A 1, pe sensul de mers spre Piteşti, o femeie în vârstă de 43 de ani a decedat, iar o altă victimă, tot femeie, în vârstă de 30 de ani, este inconştientă. Ea are politraumatisme care necesită îngrijiri medicale şi a fost preluată de SMURD BIF. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a suferit un traumatism toracic şi are fractură de membru superior, un alt bărbat în vârstă de 54 de ani are traumatisme severe şi a fost transportat la Spitalul Municipal Bucureşti, un bărbat în vârstă de 22 de ani a suferit un traumatism la un membru superior”, a informat joi, presa, ISU Giurgiu.

O altă victimă, un tânăr în vârstă de 19 ani, are o plagă la unul dintre membrele inferioare şi alt tânăr, tot în vârstă de 19 ani, a suferit un atac de panică, dar acesta a refuzat transportul la spital.

www.agerpres.ro

Comentarii