Accident în lanț pe Autostrada 1. Șapte mașini implicate, circulație oprită pe un sens

Accident în lanț pe Autostrada A1, între București – Pitești. Șapte autoturisme au fost avariate, iar o persoană a fost rănită.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost blocat pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 18+500, pe sensul către capitală, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate şapte autoturisme.

Mai multe echipaje de ambulanță, pompieri, dar și poliția, s-au deplasat imediat la fața locului. Din primele informații se pare că în urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă și fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei.

După câteva zeci de minute, traficul rutier a fost reluat pe o singură bandă, circulația fiind dirijată de către polițiști. (www.dcnews.ro)

Potrivit ISU Giurgiu, ai cărei reprezentanți au intervenit la fața locului (pompierii de la Detașamentul Bolintin), este vorba despre trei victime – doi adulți și un copil. Unul dintre adulți – un cetățean turc – a refuzat transportul la spital, în timp ce o mamă și copilul său au fost transportate la Spitalul Universitar București.

Potrivit aceleiași surse, niciuna din victime nu prezenta traumatisme majore.

Comentarii