Accident grav la Iepurești. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Iepureşti, judeţul Giurgiu, a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din capitală după ce a căzut de pe acoperişul unei case pe care îl repara, de la o înălţime de aproximativ patru metri.

„În această după-amiază, un bărbat din localitatea Iepureşti, judeţul Giurgiu, a sunat la 112 să anunţe că un prieten în vârstă de 50 de ani care îl ajuta la reparaţia acoperişului casei în care locuieşte s-a dezechilibrat şi a căzut de pe acoperiş de la o înălţime de aproximativ patru metri. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a SAJ Giurgiu. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor bărbatului căzut de pe casă şi pentru că acesta prezenta multiple leziuni, a fost solicitat în sprijin şi un elicopter SMURD care l-a preluat şi transportat pe cel rănit la un spital din capitală”, a declarat vineri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

La faţa locului au sosit şi echipaje de poliţie care efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile de producere a accidentului.

www.agerpres.ro

 

Comentarii