Astăzi 06.02.16 Ultimele ştiri online | Contact

Caută pe stirigiurgiu.ro:
Ai un pont? Contactează-ne!

Membrii Rotary Club Danubius, aripa secretă a masonilor, vor să conducă Giurgiu

Că sunt legături profunde de afaceri, influenţe politice şi apartenenţă la acelaşi club secret, Rotary Club, între Nicolae Barbu, Liliana Ciobanu, Nicolae Florian şi Dumitru Beianu nu mai este un secret pentru nimeni. Primii trei sunt membrii de vază ai Rotary Club, iar Dumitru Beianu un susţinător al proiectelor rotarienilor.

Sloganul Rotary Club este “A servi mai presus de tine însuţi”. Într-o traducere pe înţelesul tuturor slujeşte interesele clubului rotarienilor chiar dacă uneori trebuie să renunţi la propriile scopuri şi interese.

Tocmai la propriile scopuri şi interese, preferând să-şi piardă orice urmă de credibilitate în ochii giurgiuvenilor, să batjocorească orice noţiune de politică şi om politic, a renunţat Floricel prin abandonarea candidaturii la Primaria Giurgiu. Dar să nu uităm ce spune sloganul serveşte clubul şi pe membrii acestuia mai presus de tine.

Dar ce este acest Rotary Club? Pentru o familiarizare a publicului giurgiuvean prezentăm câteva extrase din presa de specialitate despre istoria, activitatea şi scopul Rotary Club.

Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris.

În 1910 Asociaţia Naţională a Cluburilor Rotary îşi deschide prima filială în afara graniţelor SUA, în Canada, iar în următorul an ajunge şi în Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continuă, astfel că în 1922 este prezent pe şase continente, are 20.000 de membrii şi îşi schimbă numele în Rotary International. În prezent numără la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei găsindu-se numai persoane influente cum ar fi preşedinţi sau directori de mari companii şi politicieni. 

Legendele Rotary spun că numele grupării vine de la obiceiul membrilor de a-şi ţine întâlnirile săptămânale prin rotaţie, acasă sau la biroul unuia dintre ei.

Rotarienii au ritualuri şi reguli interne asemănătoare cu masoneria. Sunt o organizaţie la fel de închisă şi de secretoasă ca şi aceasta. La intrare se face o selecţie atentă: sunt invitaţi să facă parte din club fie cei care ajung să fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni şi sunt apoi propulsaţi în poziţii cheie în lumea afacerilor şi politicii. Ca şi în masonerie, este nevoie deci, de o invitaţie din partea cuiva din interior.

În Rotary lucrurile sunt încă şi mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanţi interni, numiţi „naşi”.

Pe lângă aceste similitudini există şi alte aspecte care demonstrează că Rotary şi masoneria sunt doar două faţete ale aceleaşi puteri globale. Până în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renunţat la aceasta regulă, însă şi astăzi mulţi din membrii Rotary semnează condica şi în lojile masonice.

În 1928 mai mulţi episcopi spanioli au declarat că Rotary “nu este altceva decât o organizaţie satanică cu acelaşi fond şi concepte ca şi masoneria. Conform documentelor pe care le deţinem, Rotary este o organizaţie suspectă şi trebuie să fie considerată la fel de groaznică şi de perversă ca şi masoneria”.

După ce mii de copii au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acţiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător.

În 1985, Rotary anunţa întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaraţii, peste o jumătate de miliard de dolari şi a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urma specialiştilor Rotary au rămas zeci de mii de morţi sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielită, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul.

Pe situl oficial al Rotary Club Danubius, secţia Giurgiu a rotarienilor, se regăsesc persoane influente, majoritatea cu afaceri prospere. Este un fir nevăzut ce îi leagă pe aceştia, fir nevăzut care explică şi mişcările politice din ultima perioadă. Mai jos vă prezentăm o listă scurtă a membrilor Rotary Club Danubius.

Nicolae Barbu – administrator firme Delta-Gas Giurgiu

Liliana Ciobanu – administrator Panesim SRL

Valentin Mihăilă – administrator Elco SRL Giurgiu

Victor Ciobanu – notar

Mariean Pană – administrator Atena SRL

Cornel Lăceanu – medic-mason

Adrian Bucur – Direcţia de Finanţe Giurgiu

Cornel Baban – administrator SC Rem-Ro

Cornel Barac – Asiban

Gheorghe Csender – administrator SC Flover SRL

Codrut Câinaru – administrator SC UKY srl

Milica Copu – administrator  SC Comana Srl

Gheorghe Dumitraşcu – profesor

Mircea Chiţu – administrator SC MC Prod Guard SRL

Gheorghe Garofiţă Cărămidă – administrator grup firme Vâlceanca şi TEC

Paul Savu Mitroi – comisar şef MAI

Lucian Mitroi – administrator Caro-Impex

Liviu Ovidiu Ionescu – administrator SC Delta Gas LNC, firmă în care este asociat Nicolae Barbu cu 50% acţiuni

Mirela Matei – director Banca Transilvania

George Florescu – administrator SC Master Car SRL

Petre Neagoe – Vama Giurgiu

Ladislau Pick – Spitalul Judeţean Giurgiu

Emil Vucă – avocat

Alexandru Vladu – administrator SC EGIS SRL

Liviu Mihail Neacşu – preot

Florian Nicolae – administrator Grup firme Nova Force

Trebuie reamintit faptul că soţia lui Nicolae Florian, Vera Nicolae şi soţia lui Nicolae Barbu, Carmen Barbu sunt membre ale ROTARY CLUB DANUBIUS GIURGIU.

În ediţiile următoare vom detalia despre Rotary club şi influenţele lor politice. De fapt, confruntarea politică în această campanie electorală se dă între organizaţia secretă Rotary şi PNL Giurgiu.

Mai menţionăm faptul că pe lista de membrii ai Rotary Club Danubius se află şi Camelia Garagancea, directoarea de la şcoala nr. 7, soţia fostului şef al SRI Giurgiu, Ioan Garagancea, cel care în anul 2004, realiza pentru Niculae Bădălău înregistrări despre adversarii politici ai acestuia. Şi cu aceasta cercul se închide.

Beianu, Barbu, Bădălău, Floricel, personaje diferite, figuranţi în aceeaşi piesă de teatru. Rotarieni contra Giurgiuveni!

Claudiu Cimpoeru

DREPT LA REPLICĂ:
“Clubul “Rotary”  este o organizatie constituita din oameni de afaceri si specialisti, reunite pe plan mondial intr-o retea ce numara peste 1.400.000 membri care ofera ajutor umanitar, promoveaza cele mai inalte standardee  etice in orice activitate profesionala si contribuie la instaurarea climatului de bunavointa, ajutor si pace in lume.

Noi, rotarienii giurgiuveni, constituiti in “Rotary Club Danubius Giurgiu” suntem mandri ca facem parte din marea familie Rotary, iar acest sentiment il impartim si celorlalti care nu sunt rotarieni. Credem cu putere ca suntem capabili sa contribuim semnificativ pentru sprijinirea comunitatii din Cetatea Giurgiului , lucru pe care l-am dovedit prin actiunile de caritate din cei peste zece ani de activitate.

Ca Rotarieni, trebuie sa gandim extinderea parteneriatelor cu alte forme de organizare din urbea noastra, pentru generalizarea principiului “a servi mai presus de sine insusi”, care este pusa in practica permanent de catre noi. Suntem o forma de organizare deschisa pentru toti giurgiuvenii care cred in principiul caritatii si pe care – i invitam sa participe la initiativele facute in slujba  celorlalti.

Toate actiunile noastre au fost prezentate publicului prin mijloacele media locale si nationale si ne delimitam de actiunile politicianiste in care vreti sa ne antrenati prin publicatia Dvs..”
Club Rotary Danubius Giurgiu

7 răspunsuri la Membrii Rotary Club Danubius, aripa secretă a masonilor, vor să conducă Giurgiu

 • cristinna spune:

  O singura problema nu ati luat in calcul : MASONII SUNT OAMENI DE CUVANT! LA EI, O SIMPLA STRANGERE DE MANA SI CUVANTUL DAT VALOREAZA DE MII DE ORI MAI MULT DECAT O MIE DE CONTRACTE SEMNATE SI PARAFATE! AVIZ POLITICIENILOR!

  • Mein Kampf spune:

   Esti proasta ingramadita. Un mason nu o sa-ti stranga tie mana niciodata ca mai apoi sa-ti faca bine. Strangerea de mana este valabila doar intre ei. Plus ca ei au scopurile lor iar o Romanie mare si puternica nu a facut si nu va face parte in veci din programul lor.

 • Geo spune:

  Citez din dreptul la replica:

  “Noi, rotarienii giurgiuveni, constituiti in “Rotary Club Danubius Giurgiu” suntem mandri ca facem parte din marea familie Rotary” …

  1. Oare de ce Rotary International nu recunoaste “Rotary Club Danubius Giurgiu” pe site-ul sau prin club locator ?
  2. Cum a fost posibil ca in pliantele folosite in campania electorala a domnului Florian Nicolae sa fie folosite imagini de grup a “clubului” din Giurgiu.
  3. Miscarea rotariana nu se poate substitui ca partid politic sub nicio forma. Cei care formeaza clubul din Giurgiu s-au substituit ca filiala a partidului PP-DD din Giurgiu.

 • Geo spune:

  Citez din dreptul la replica:

  “Ca Rotarieni, trebuie sa gandim extinderea parteneriatelor cu alte forme de organizare din urbea noastra”

  Corect ! dar NU inseamna substituirea miscarii rotariene in totalitate cu aparteneta la un partid politic, fie el si PP-DD.

  Inainte de a da alt drept la replica rog sa va adresati in scris la :

  Rotary International
  1560 Sherman Ave. Evanston, IL 60201-3698, USA

  sau telefonic in intervalul orar 8:30am – 5pm

  Tel: +1 866-976-8279 , +1 847-866-3000
  Fax: +1 847-328-4101

  In cazul absentei unui drept la replica din partea “clubului” o voi face eu pentru Dumneavoastra. Va multumesc.

 • EU spune:

  BAI ROTARIENILOR SI MASONILOR SPUNETI DRACU LA OAMENI CE DRACU VA TINE APROAPE ,AFACERILE CARE LE FACETI NUMAI INTRE VOI SA VA RAMINE BANI TOT LA VOI. DAIA SINTETI IN CONDUCEREA GIURGIULUI.
  – MAI DOMNUL ”GEO” VAD CA ESTI DE LOR
  MEMBRII CARE IA-TI PREZENTAT CU NUME SI FUCTI SINT 90% [ aproape ] in conducerea primariei , consiliu judetean SI prefectura, NU MAI INTELEG NIMICA, DECIT CA GIURGIU ESTE PE MINA VOASTR , PSDisti , PP-DDisti , PNListi, PDListi,etc.
  MICA VOASTRA AFACERE –S.C jud.GIURGIU S.R.L.–
  bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sandu spune:

  PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

  sau altfel spus:

  PLANURILE DOMINĂRII ÎNTREGII LUMI, INIŢIATIVĂ FIXATĂ SĂSE REALIZEZE PÂNĂ ÎN ANUL 2000 ÎN CELE 24 DE PROTOCOALESECRETE, ÎNTOCMITE DE CONDUCĂTORII FRANCMASONERIEIMONDIALE CU OCAZIA MARELUI CONGRES SECRETFRANCMASONIC DE LA BÂLE, ELVEŢIA, CARE A AVUT LOC ÎNANUL 1897

  Motto: “Cunoaşteţi adevărul şi acesta vă va elibera!”

  PREFAŢĂ

  Este un fapt psihologic cunoscut că majoritatea criminalilor mărturisesc crima înainte de a muri.Protocoalele Maeştrilor Francmasoni constituie o asemenea dovadă. Ce sunt aceste protocoale decât oîngrozitoare mărturisire a tuturor suferinţelor şi mizeriilor pe care le-au provocat şi încă le mai provoacăFRANCMASONII. Ele ne oferă totodată cheia secretă pentru a înţelege tot răul făcut de ei ce bântuie astăziîn omenire. În “lumina” Protocoalelor se pătrund mai exact şi mai adânc adevăratele cauze ale frământărilor sociale şi politice, generate cu o diabolică abilitate de FRANCMASONI, de la Marea Revoluţie Francezăîncoace. Astăzi, însă, lumea a început să se deştepte. O puternică suflare antimasonică, nu retrogradă, nuobscurantistă, nu pornind din motive religioase, ci luminată, naţională, izvorâtă din adâncul instinctului deconservare, se ridică ACUM tot mai impunătoare din Statele cele mai înarmate în lupta pentru existenţă.Această mişcare creşte pe zi ce trece, cucereşte pe indiferenţi şi converteşte pe umanitarişti, care totuşi simtcă Patria este mai aproape decât Umanitatea. Lumea creştină a început să vadă primejdia, îi simte apăsarea şiîncet, dar sigur, se ridică în sufletul fiecărui român revolta contra francmasoneriei, mai presus de toateutopiile înşelătoare şi cosmopolite, înfăţişate de ea cu viclenie lumii întregi.

  ATENŢIE!

  Protocoalele sunt un monument de acţiune satanică şi reprezintă izvorul tuturor ticăloşiilor umane actuale. Protocoalele pun în lumină CAUSA CAUSORUM a decadenţei lumii actuale, atât la nivelulindividului, cât şi la nivelul statului. Citirea Protocoalelor trebuie să se facă temeinic, fără grabă, ca şi citirea unui document rarisim, deînţelegerea căruia depinde soarta întregii umanităţi. Pentru a înţelege faptele petrecute şi decadenţa în care trăim, Protocoalele trebuie citite de cel puţintrei ori, eventual memorându-se, pentru a ne fi mai mereu la îndemână.

  1

  În Protocoale, francmasonii vorbesc şi hotărăsc în secret şi conspirativ; urmăriţi-i deci cu atenţie, cufoarte mare atenţie. După ce aţi terminat de citit, prezentaţi această broşură unică şi altora, aceasta fiind odatorie morală şi o cale de apărare a întregii umanităţi. Protocoalele conţin planurile concepute de secole de francmasoni, pentru realizarea visului lor destăpânire a întregii planete. Protocoalele constau in 24 de procese-verbale încheiate de diferitele secţiuni aleMarelui Congres Masonic, care s-a ţinut în Elveţia, la Bâle (Basel), în 1897, şi formează programul masonicde cucerire mondială, program elaborat şi comunicat unor anumiţi “iniţiaţi”, pentru a se păstra o urmă scrisă aacelor convorbiri ultrasecrete. Despre modalitatea în care au căzut în mâinile “profanilor” aceste Protocoale, există două versiuni: prima, că au fost copiate de o femeie, soţie sau amantă a unui “iniţiat”, fiind apoi comunicate creştinilor pentru ca aceştia să se pună în gardă şi să ia măsuri de apărare; a doua, că au fost ridicate dintr-un seif pe carefrancmasonii îl aveau într-o casă dintr-un oraş alsacian. Lojele masonice au fost înfiinţate pentru a servi în lupta pentru supremaţie, luptă care are un pronunţat caracter antireligios şi în special anticreştin. Un grup ocult de francmasoni de grad foarte înalt(Ierarhia Superioară Secretă) le dirijează, inspiră, subvenţionează şi, fără ajutorul dat de acest grup, victorialor nu ar fi posibilă. Într-o zi, când, conform opiniei lor, popoarele creştine vor fi dezbinate de francmasoni şi învrăjbiteunul împotriva celuilalt de presa şi literatura bolnavă – la adăpostul liberalismului -, prin atentate, corupţie şidemoralizare, prin degenerare cauzată de tutun, alcool, droguri etc., prin criză economică mondială, prinlovituri de stat în diferite ţări, se va ajunge la un Guvern Mondial de sorginte masonică. Războaiele interne şi conflictele mondiale, pe care francmasonii ştiu să le dezlănţuie, vor grăbivenirea domniei despotismului masonic, în locul liberalismului statelor creştine. Atunci, în afară de “religia”masonică, toate religiile vor fi desfiinţate. Un singur stat va fi suficient să cadă în mâinile francmasonilor, şi apoi toate celelalte vor cădea unuldupă altul, pentru ca, în final, “Regele” masonilor să domnească peste toată planeta astfel subjugată. După cum vedem în zilele noastre, se merge cu paşi repezi spre finalizarea planului masonic, căciaceste “profeţii”, concretizate în cele 24 de Protocoale în anul 1897, deci acum aproape 100 de ani, au dus lasubjugarea Rusiei de către francmasoni, Rusia devenind astfel cartierul general al acestora. Pericolul masonic a început să fie dezvăluit lumii în anul 1902, când profesorul rus SERGHEI NILUS a scos o primă ediţie a Protocoalelor, ediţie care însă a dispărut imediat, fiind distrusă defrancmasoni. În 1905 a apărut o altă ediţie, din care un singur exemplar figurează în catalogul lui BritishMuseum din Londra. În 1907, scriitorul rus C.BUTMI, cu ajutorul fratelui său AT.BUTMI, a scos o nouăediţie a Protocoalelor, intitulată “L’ennemi du genre humain” (“Duşmanul neamului omenesc”). Dupălucrarea lui SERGHEI NILUS a apărut o altă ediţie în 1911, la mânăstirea Sf. Sergiu, ediţie care a fosttradusă şi de americani. Alte ediţii au apărut respectiv în anii 1911, 1912 şi 1917, ultima dintre acestea fiinddistrusă de poporul rus. În 1920 au apărut la Berlin alte ediţii. Noi ediţii au apărut în limba franceză.SERGHEI NILUS, în introducerea făcută la ediţia din 1917, declară că foile conţinînd Protocoalele erauscrise în limba franceză şi că i-au fost remise de către ALEXIS NICOLAEVICI SUSOTIN, care le-a dat şilui C.BUTMI. În 1901, doctorul mason Hertzl, anunţă Comitetul Masonic că anumiţi “dezertori”, au permis”păgânilor” (creştinilor) să cunoască tainele Protocoalelor, ceea ce confirmă sustragerea acestor documentedin arhivele Francmasoneriei. Protocoale sunt în număr de douăzeci şi patru. Sunt mai mult nişte învăţături sau maxime, decât procese-verbale. Se pare că autorul sau autorii au urmărit să prezinte în douăzeci şi patru de lecţii doctrinelefrancmasonice, ţinta pe care o urmăresc din cele mai îndepărtate timpuri şi amănuntele celui din urmă plan

  2

  de acţiune pentru cucerirea puterii mondiale, atunci când totul va fi pregătit pentru a începe luptahotărâtoare.

  Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt:

  1. – Francmasonii nu admit alt drept decât cel dat de forţă; liberalismul propagat de ei printre creştinia distrus religia creştină şi autoritatea statului. 2. – Aurul a intrat în mâinile Francmasoneriei şi, cu ajutorul lui, aceasta a pus mâna pe presă,dominând opinia publică ce comandă guvernele în statele democrate.ŞÎn Marea Britanie, publicaţii ca TIMES sau MORNING POST au consacrat lungi articole referitoarela aceste Protocoale. De asemenea, în Germania, Franţa, S.U.A., Austria etc., Protocoalele au fost date publicităţii, populaţia devenind astfel conştientă de primejdia reprezentată de Francmasonerie. Poporul român trebuie să devină, de asemenea, conştient de pericolul existent şi, trecând peste oriceambiţii şi neînţelegeri mărunte, să se unească şi să se opună ofensivei masonice şi robirii neamului nostru.Unirea tuturor românilor este, aşadar, singura salvare. Prezenta broşură conţine pasajele cele mai importante din cele 24 de Protocoale, fără nici ointerpretare sau comentariu, aşa cum se găsesc ele în lucrarea originală.

  OBSERVAŢII PE MARGINEA PROTOCOALELOR INTELEPTILOR SIONULUI. Din cele expuse în Protocoale se poate constata că acestea formează un vast plan masonic de cucerire şi îngenunchiere a lumii, conceput în cele mai mici amănunte. Societatea şi sufletul individului au fost analizate într-un mod cu adevărat stiinţific, toate punctele vulnerabile fiind identificate pentru ca masonii să aibă unde să lovească. Pregătiţi în spiritul satanicei lor doctrine, ei au pornit atacul, dar nu într-o ţară sau două, ci pe întreg globul pământesc, bazându-se, deci, pe lipsa de pregătire a creştinilor. Minciuna, şantajul, perfidia, corupţia, trădarea, linguşirea, crima şi necinstea, în toate formele lor, sunt armele cu care luptă Francmasoneria in numele Sionistilor Sionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Știri recente:

Politică:

Alte știri:

Administrație:

Elefant.ro
ADAUGĂ GRATUIT UN ANUNȚ!


Horoscopul de azi pentru toate zodiile


Horoscop oferit de

www.acvaria.com

realitatea.net

Gabriel Oprea a rămăs fără imunitate parlamentară după ce senatorii au încuviințat, miercuri, cerere [...]

Camera inferioară a Parlamentului a cheltuit cu cei 382 de deputați aproape 102 milioane de lei, anu [...]

Dacă săptămâna trecută erau despărțiți, azi au depus noi jurăminte de credință. Liviu Dragnea și Gab [...]

Deputatul Scarlat Iriza a părăsit, de marți, grupul parlamentar al Uniunii Naționale pentru Progresu [...]

Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat, vineri, că a pus în dezbatere publică propunerea text [...]

ziare ziare.org

Copyright © 2014. All Rights Reserved.